Hesabını ve verilerini sil
Uygulamada Profil → Hesabımı Sil yolunu kullan. Güvenlik için kimliğini yeniden doğrulaman istenir. Büyük hesaplarda veya bağlantı sorununda silme tamamlanana kadar sunucu otomatik yeniden dener.
Uygulamaya erişimin yoksa
Hesabına bağlı e-posta adresinden aşağıdaki bağlantıyla silme talebi gönder. Kimliğini doğrulamak için yanıt verebiliriz. Parola veya doğrulama kodu gönderme. E-posta talepleri 30 gün içinde tamamlanır.
Silinen veriler
Profil, özel ayarlar, fotoğraflar, mesajlar, eşleşmeler, etkinlik katılımları, kendi etkinlik ve ekiplerin, değerlendirmeler, takipler ve davet kayıtların silinir.
Silme işleminin teknik durum kaydı en fazla 90 gün tutulur. Yedekler etkinleştirildiğinde yedek saklama süresi 7 gündür; silinen hesapların verileri yeniden kullanıma açılmaz. Silme işlemi tamamlanınca uygulama hesabın geri getirilemez.